duminică, 27 august 2017

VLADIMIR PUTIN DEZVALUIE EXISTENȚA VIEȚII EXTRATERESTREPreședintele rus Vladimir Putin ar putea fi omul care a făcut istorie mondială anunțând că există străini inteligenți care vizitează și chiar mai mult au vizitat Pământul.

American Stephen Bassett, director executiv al Paridigm Research International Group (PRG), a petrecut o săptămână în Rusia, încercând să convingă Putin importanța creșterii unei pretinse „embargo adevărului“ care împiedică liderii mondiali să informeze publicul adevărul Despre extratereștrii.

Dl Bassett, care este singurul lobbyist înregistrat în Statele Unite ale Americii cu privire la problema de divulgare extraterestre, consideră o teorie a conspirației că adevărul străinilor a fost reținut din cauza fricii de a impactului asupra religiei și de stat Chiar dacă știm cu toții.

El crede că conspirația a fost în vigoare de la cel puțin 1947 când o farfurie zburătoare ar fi aterizat în Roswell, New Mexico.

MR. Bassett a fost intervievat pentru un documentar rusesc în timpul vizitei sale.

Bassett a discutat mai multe considerente care ar putea duce la presedintele rus Vladimir Putin a face prima recunoaștere oficială de către un șef de stat în ceea ce privește o prezență extraterestră care implică rasa umană.

"Oamenii au continuat să se distrugă între ei și biosfera în care trăiesc, există o galaxie plină de viață care așteaptă să fie contractată.

"Realitatea extraterestră transcende politica, religia, rasa și războiul. Embargoul asupra acestui adevăr nu a făcut altceva decât să întârzie progresul civilizației umane.

"Orice număr de șefi de stat ar putea pune capăt acestui embargo în orice moment și nu poate veni în curând.

„Ceea ce păzitorii adevărului embargo nu furnizează sau refuză să înțeleagă că o lume post-dezvăluire ar putea fi puntea de legătură dintre SUA China și Rusia ar permite ajustări geopolitice necesare stabilirii unui nou curs departe de economiile de război aparent permanente irosește resurse vitale și păstreze lumea mereu în pragul crizei ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu