duminică, 22 octombrie 2017

Un doctor spune că acum împărtășim planeta noastră cu noi specii de oameni
A doctor claims she has found evidence of a new species of human beings living among us who have superior cognitive abilities due to their alien DNA. Dr. Mary…
HEALTHANDDIY.COM
Traducere https://translate.google.ro/

Un doctor afirmă că a găsit dovezi ale unei noi specii de ființe umane care trăiesc printre noi care au abilități cognitive superioare datorită ADN-ului lor străin.

Dr. Mary Rodwell, specialist hipnoterapist și ufo, spune că a petrecut ani de zile studiind "Copiii stelei" - o rasă de ființe hibride care se presupune că coboară de la străini.

Raporturile Hiddenfacts.net: Potrivit ei, există o creștere a numărului de copii mici care pretind a fi străini, iar acest lucru este independent de contactul cu mass-media. De fapt, această nouă rasă umană derivă din răpiri și experimente străine, ceva pe care Rodwell l-ar putea asista indirect prin sesiunile de terapie de regresie pe care le-a ținut cu mulți pacienți răpiți de străini. Experiențele pe care le-au împărtășit au fost dovezi suficiente pentru ca cercetătorul să creadă că o nouă specie de oameni trăiește printre noi.

Potrivit lui Rodwell, "Ele sunt modernizate. Ei au capacitatea de a gândi și de a raționa mult deasupra curbei. Copiii au avut o cunoaștere mult mai conștientă a experiențelor multidimensionale. În timp ce părinții lor se temeau de experiențele transmise de copii, copiii au vorbit în mod natural despre experiențele lor ".

Un lucru care îi distinge pe acești oameni de ceilalți este reprezentat de percepția diferită a lumii. Rodwell consideră că o serie de condiții, printre care și acești copii cărora le este diagnosticat Asperger și ADHD, sunt, de fapt, un semn al abilităților ascunse care rezultă direct din manipularea genetică de către o rasă extratehnică avansată tehnologic.

Dacă acest lucru se dovedește adevărat, așa-numitul "ADN-ul junk" din genomul nostru ar putea oferi o serie de funcții cognitive care nu au fost studiate niciodată de știință. Spre deosebire de ultimele decenii, astăzi avem mult mai multe informații despre aceste sindroame. Cu toate acestea, avem mult mai multe de învățat, deoarece încă nu avem dovezi despre felul în care o genă influențează o altă genă și cât de profund se află rădăcinile. În general, știința modernă nu a atins încă nivelul la care poate înțelege pe deplin și explica mecanismul subtil prin care viața se îmbunătățește în mod constant.

Profesorul Sam Chang, unul dintre primii specialiști care promovează ideea că ADN-ul nesolicitat este de origine extraterestră, are aceeași opinie.

Potrivit lui, "Aceste secvente extraterestre au propriile lor sisteme si rezista anumitor medicamente".

Deși evoluția depinde în mare măsură de adaptare, aceste procese durează mii de ani pentru a deveni un standard. Considerând că există un decalaj atât de vast între două generații succesive, singura explicație rezonabilă este că trebuie să existe un factor extern responsabil pentru această manipulare a genomului uman.

Ceea ce încă ne întrebăm este dacă întreaga omenire va deveni în cele din urmă activată la o "inteligență superioară" atunci când străinii ajung. Sau vom deveni exponate muzeale de-a lungul neandertalienilor pe care i-am stins cu creierii și poftele noastre mai mari. Și, cel mai important, ne îndreptăm spre sfârșitul nostru ca urmare a dorințelor noastre?

Videoclipul de mai jos oferă răspunsurile la unele dintre aceste întrebări.

Un comentariu: