Arhivă blog

marți, 7 mai 2019

" IMPLANTURI EXTRATERESTRE "

Sursa articol :
http://www.efemeride.ro/un-medic-prezinta-dovada-ca-implant…
Video :
https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10203902691076116/?t=102

Implanturile extraterestre, un subiect delicat, dar care apare tot mai des ca urmare a dovezilor aparute. 
Sunt convins ca toti cei care ocupa functii decidente la nivel mondial si/sau la nivel de state, au astfel de implanturi. Daca urmariti evolutia acestor personaje, e clar o mare diferenta intre modul in care-si exprima ideile, memoria si chiar intregul lor comportament, fata de situatia de pana ca acestia sa urce ierarhic. Sa atribuim asta doar stafului si surselor de informare la care acestia au acces, nu cred ca asta ar "imbunatatii" asa de repede performantele lor. Puteti analiza aceste aspecte chiar si la politicienii romani. Un alt lucru care atrage atentia, este cel legat de schimbarea personalitatii si convingerilor acestor personaje, destul de brusca, fara o perioada de tranzitie. Prin aceste implanturi, probabil ca anumite rase extraterestre, controleaza deciziile si comportamentul acestora. Implanturile primite de anonimi, multe dintre ele sunt convins ca sunt facuta fara cunostinta acestora, dar la decidentii politici, militari, etc., acestea e posibil sa fie primite liberconsimtit. Ma demult citeam ca la o analiza mai atenta a creniului lui Napoleon, a fost gasit infipt in os, un astfel de cip. Oare de cat timp extraterestrii practica aceste lucruri. 
Aici aveti un filmulet ce prezinta un astfel de caz, de aceasta data controlul purtatorului era necesar deoarece aceasta era folosita ca incubator , pentru un copil de extraterestru. Mai jos aveti un articol mai recent, in care un medic face dezvaluiri privind asemenea implanturi , la pacienti operati de el. 


Un articol recent, despre dovada că implanturile extraterestre din trupurile oamenilor există ! :

" Un medic prezintă dovada că implanturile extraterestre din trupurile oamenilor există

Un chirurg din SUA care susţine că a operat câţiva pacienţi care aveau în ei implanturi extraterestre. La o analiză cu microscopul electronic, s-a găsit faptul că implantul era conectat cu terminaţiile nervoase ale pacientului operat! În plus, implantul era înconjurat de un material biologic neidentificabil, care prevenea respingerea de către sistemul imunitar al pacientului! 

Totodată, 3 laboratoare naţionale au confirmat faptul că implantul avea în el materiale care erau de origine extraterestră.

Pentru prima oară în istorie, un om a prezentat dovezi intangibile conform cărora extratereştrii vizitează Pământul. Dr. Roger Leir este un chirurg din California de Sud, ce a efectuat operaţii timp de peste 30 de ani.

“Până acum, am efectuat 8 operaţii, din care am îndepărtat 9 obiecte. Punctul comun îl constituie faptul că toţi pacienţii au fost subiectul unor răpiri extraterestre”, susține medicul.

În 1996, el a efectuat una din primele operaţii prin care a îndepărtat un implant din falca unui pacient.
“Domnul căruia i-am îndepărtat obiectul lucra într-o industrie privată şi avea în spate o întreagă istorie de răpiri extraterestre”.

Ca cei mai mulţi oameni răpiţi de extratereştri, pacientul n-a fost doritor în a se face cunoscut, pentru a se arăta publicului.

“Cei răpiţi de extratereştri au frica în a spune cuiva ce i s-a întâmplat, căci astfel şi-ar putea pierde slujba sau îşi pot pune în pericol cariera, ori chiar să piardă bani…deci o fac dintr-un lucru foarte practic”. susține Leir.

Procedura de extirpare, mai întâi, chirurgul face o injecţie cu anestezic, pentru a amorţi terminaţiile nervilor din jurul implantului. Apoi, se face o incizie chirurgicală în ţesut, se pun nişte cleme chirurgicale, pentru ca incizia să rămână deschisă. După aceasta, chirurgul pătrunde mai adânc în incizie, şi, cu ajutorul unui aparat cu raze X, denumit fluoroscan, încearcă să localizeze implantul sub piele. Odată ce implantul este localizat, un cateter este înserat şi, în sfârşit, implantul este îndepărtat.

Dr. Leir descrie una dintre cele mai extraordinare descoperiri în timpul acestei operaţii uimitoare: “Nu exista vreo dovadă a prezenţei obiectului în interiorul corpului. Apoi, când ne-am uitat la ţesuturile moi care înconjurau obiectul, acestea nu aveau nicio urmă inflamatorie, ceea ce e imposibil, căci, orice e inserat în trup, ar trebui să aibă o urmă inflamatorie. Şi, în al treilea rând, obiectul era înconjurat de un număr mare de terminaţii nervoase ce diferă din punct de vedere anatomic”.
Odată ce acest implant a fost îndepărtat, el şi-a dezvăluit forma să triunghiulară. Proba a fost trimisă apoi către Laboratoarele Naţionale din Los Alamos, pentru a fi testată mai amănunţit.

“Atunci când am primit înapoi raportul iniţial de la Los Alamos, ştiam că era ceva neobişnuit, pentru că acesta e un laborator de nivel mondial, şi nu ar fi recomandat testări suplimentare dacă nu şi-ar fi dat seama că este ceva straniu. Exista o combinaţie de elemente în acest obiect care i-au făcut pe cei de la Los Alamos să aprecieze că sunt necesare mai multe teste”. a declarat Leir.

Implantul a fost apoi trimis la Laboratorul New Mexico Tech, unde au fost efectuate o serie de teste.“Ei au crezut că obiectul trimis la analiză reprezenta o porţiune dintr-un meteorit. Ei nu ştiau că provenea dintr-un corp uman”, a mai adăugat Leir.

Uimitor, Laboratorul New Mexico Tech a crezut că elementele chimice din implant proveneau din meteoriţi rari ce au căzut pe Pământ. În acest stadiu, o scanare cu microscopul electronic a fost realizată asupra implantului.
Rezultatul a fost acela că implantul a fost fabricat şi nu provenea din meteoriţi căzuţi pe Pământ. Şi mai uimitor, rezultatele au arătat că implantul era conectat cu terminaţiile nervoase ale pacientului operat.

leir Un medic prezintă dovada că implanturile extraterestre din trupurile oamenilor există

Testele efectuate la Laboratorul Universităţii California din San Diego au confirmat supoziţiile iniţiale. Astfel, s-a ajuns la concluzia că o porţiune din implantul analizat era de origine extraterestră şi nu provenea de pe Pământ. Dovezile sunt concludente; implicaţiile sunt uimitoare. În acest caz, dovezile au fost documentate, iar concluziile – şocante.

Dar implanturile extraterestru nu reprezintă singurele materiale pe care dr. Leir le investighează. Cea mai mare descoperire urmează să fie făcută.

Sursa articol :
http://www.efemeride.ro/un-medic-prezinta-dovada-ca-implant…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu