Arhivă blog

duminică, 31 ianuarie 2016

Fringe Online Subtitrat - Toate sezoanele



http://www.vtube.ro/seriale/fringe/#
ToateSezonul 1Sezonul 2Sezonul 3Sezonul 4Sezonul 5
http://www.vtube.ro/seriale/fringe/#
http://www.vtube.ro/seriale/fringe/#
http://www.vtube.ro/seriale/fringe/#
http://www.vtube.ro/seriale/fringe/#
Fringe, mai exact, este o divizie din F.B.I. care se ocupă de incidente supranaturale și ȋncearcă să afle originea acestora. Ȋn primul sezon episoadele diferă, urmȃnd ca ȋn sezoanele următoare să aibă legătură ȋntre ele, ceea ce le face mai dificil de urmărit. Ȋn centrul acțiunii sunt Olivia Dunham, o femeie a cărei singură frică este cea de singurătate, Walter Bishop, un geniu științific cu enervant de multe pierderi de memorie, Peter Bishop, un baiat carismatic cu prieteni care-i pot face rost de orice, și o asistentă de laborator căreia Walter ȋi uită mereu numele, deci n-o să stric surpriza.
Olivia Dunham este agentul care vrea să se implice în toate, chiar dacă de multe ori spune “ȋmi pare rău, ar fi trebuit să te ascult și să mă duc acasă”. Uneori, din dorința de a face prea mult bine, sfȃrșește prin a face mai mult rău, dar tȃnărul Peter are o răbdare de fier și o scoate de fiecare dată din belele. Așa cum ne-am aștepta și toți ne-am dori, ȋntre Olivia și Peter se dezvoltă o relație specială, fiecare devine un suport moral pentru celălalt și ajung să-și salveze reciproc viețile ȋn repetate rȃnduri.
Peter Bishop e un băiat simpatic, pare mereu obosit din cauza cearcănelor care, odată cu trecerea sezoanelor par să se facă din ce ȋn ce mai mari. Ȋn afară de șeful diviziei, Phillip Broyles (Lance Reddick, apare in filmul White House Downdin 2013) care, indiferent dacă Manhattan ori S.U.A. sunt în pericol, trebuie să se gȃndească de mai multe ori ȋnainte de a lua o decizie, Peter este cel mai rațional dintre toți – fapt ce ȋi va dăuna ȋn relația cu cei din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu