Arhivă blog

luni, 25 ianuarie 2016

IN CE NE TRASFORMAM ?


IN CE NE TRASFORMAM  ?
Autor articol Cristytepes



INTREBARI 

Metamorfoză

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
   Metamorfoza definitie
  Este un proces biologic de transformare prin care trec unele animale după naștere, dezvoltându-se de la forma de tinerețe (la insecte,de larvă) la cea din stadiul de adult, printr-o schimbare evidentă și destul de rapidă a înfățișării sale, prin creșterea și diferențierea celulelor, inclusiv organe sexuale de adult. Unele insecte, amfibieni, moluște și crustacee suferă metamorfoze care sunt de obicei (dar nu în toate cazurile) însoțite și de o schimbare a habitatului sau a comportamentului. Schimbările multiple ce apar în cadrul metamorfozei sunt controlate de organismele respective, prin hormoni.
În timpul metamorfozei unele caractere se accentuează și se păstrează la adult, alte caractere dispar. Caracterele larvelor tinere care se păstrează la adult se numesc imaginipetale, iar cele care dispar imaginifugale. Caracterele imaginifugale sunt de două feluri: paleogenetice (arhaice sau străvechi din punct de vedere filogenetic) și coenogenetice (caractere noi, dobândite secundar în satdiile tinere larvare, în funcție de modul lor de viață). De la Wikipedia, enciclopedia liberă

  Metamofoza umana
  Se regaseste in Biblie si se refera la doua tipuri de transformare :
    1- a trupului (fizica )  In 1 Cor. 15:51-53 se spune: Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi, într'o clipă, într'o clipeală din ochi, la cea din urmă trîmbiţă. Trîmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi. Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire. 
Unde Dumitru Cornilescu a tradus “intr-o clipa”, in limbajul original termenul este atomos care are sensul de cea mai mica subdiviziune de timp.

    2- spirituala ,nasterea din nou din apa si din Duh - Metanoia (schimbarea mentalitatii ) care se poate aplica prin urarea lui Pavel : Cristos in voi , nadejdea Slavei !
   Despre ce-a spirituala v-am explicat si nu e cazul sa intru in detalii deoarece nu conspira nimeni ca sa ne transformam in bine ,iar despre ce-a fizica va propun spre cercetare niste posibile cauze naturale sau artificiale .

Acum eu stau si  ma intreb :
-   Daca toate predictiile astrologice si ezoterice sunt niste instrumente de manipulare finantate de Oculta chinezo-iudeo-americana pentru a acoperi efectele experimentelor la scara globala ca Haarp , Monarch si Proiectul constiintei globale etc . ?
-   Oare frecventa Schuman a crescut de la 7,83 cicli la 12 cicli pentru a masca unele entitati cu capacitati metamorfice sau pentru a metamorfoza anumite persoane predispuse ?

Iata niste posibile conditii de metamorfoza :

-   Metamofoza prin modificarea frecventei Schuman (fenomen natural sau creat artificial ?).
-   Metamofoza prin  modificarea campului electromagnetic , inversarea polilor(fenomen natural sau creat artificial ?).

Urmatoarele sunt fenomene create artificial

-   Metamofoza prin  modificarea frecventei luminii si imprastierea de substante chimice  si nanoparticule prin Chemtrails – uri.
-   Metamofoza prin  modificarea genetica a plantelor alimentare .
-   Metamofoza prin  introducerea in alimente si bauturi a unor substante chimice E-uri siaditivi  si nanoparticule  .
-   Metamofoza prin  poluare fonica cu frecvente nocive si mesaje audio subliminale .
-   Metamofoza prin  hipnoza TV .
-   Metamofoza prin  radiofrecvete ,wireless telefonie ,infrarosu si bluetoot .
-   Metamofoza prin  vaccinari , antibiotice , probiotice si nanoparticule  , schimbarea ADN-ului ,experimente genetice ,clonare etc .


SI RASPUNSURI... 



Astept comentariile .


CrisTyTepes 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu