duminică, 18 decembrie 2016

INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ EXTRATERESTRĂ ȘI INFLUENȚELE EI

Există unele grupuri de "IA" Inteligență Artificială "Extraterestră" (TOATE rău-intenționate din perspectiva noastră), cu care Programele Spațiale Secrete au avut de a face zeci de ani.
Dacă un "individ" este "Scanat" și are un semnal "Bio Neuro IA", " IA Nano-tehnologică" sau "Suprapunere de IA relaționată tipului de unde cerebrale" (sau orice alt semnal de expunere IA), acea persoană este imediat izolată și nu i se permite să fie aproape de nici un loc cu Tehnologia actualei Epoci ale PSS (Programul Spațial Secret), care este în cea mai mare parte Bio-Neurologică și de Conștiință interactivă, până când i s-au eliminat toate influențele IA.
Acesta este un lucru pe care inginerii PSS îl iau foarte în serios. Au existat incidente în care "Infecții ale IA" au ars "Relee Bio Neuralonale" în sisteme cauzând de la probleme tehnice minore la mari întreruperi în "Rețeaua de apărare". Aceste "celule Bio Neurologice" sunt unități "Bio-Chimice", care se găsesc suspendate într-un "gel". Când sunt privite la microscop, par a fi foarte asemănătoare cu Anatomia Creierului uman și al Sistemului Neurologic. Este vorba de o "Tehnologie Vie", în termeni de bază, dar nu "Conștientă" sau "Autoconștientă". Această tehnologie permite interfață umană directă și o interacțiune și control instantaneu al "Operatorului cu Tehnologia".
Continuare articol :
Îmi place
Comentează

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu