marți, 6 decembrie 2016

O istorie a fenomenului OZN în România. Informații inedite...

Publicat pe 6 dec. 2016
Trăim într-un univers uriaș și pe drept cuvânt, ar fi o la fel de mare risipă de materie și energie dacă viața nu ar exista decât pe Terra.

Galaxia noastră are aproximativ 150-200 de miliarde de stele și sisteme solare iar Universul cunoscut conține, la rândul său, peste 100 de miliarde de galaxii. Și nu știm dacă ceea ce putem noi vedea cu ajutorul telescoapelor nu este, totuși, decât o mică frântură dintr-un Univers material nesfârșit.

În aceste condiții, a pretinde că sigur nu mai există viață undeva în spațiu nu este decât o aroganță prostească și nimic mai mult.

Pornind de aici, este foarte interesant să descoperim că România are o istorie a Obiectelor Zburătoare Neidentificate deosebit de bogată, cu mărturii serioase aduse de armată, de aviatori și alte persoane credibile.

Împreună cu un specialist al fenomenului, prof. dr. Dan Farcaș, matematician, informatician, membru în Academia de Științe Medicale și președinte al ASFAN - Organizația care se ocupă cu studiul acestor fenomene - vă propun o emisiune cu adevărat incitantă în care vom discuta despre o istorie a fenomenului OZN în România și despre posibilitatea existenței unor Civilizații Extraterestre.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu